Σκάνδαλο Turkaegean: Η άμεση αντίδραση Κικίλια, η «περίεργη» αδιαφορία Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης σκαρφίζεται αδιανόητες δικαιολογίες κατηγορώντας τον… Νίκο Δένδια ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο του «Turkaegean», αποδεικνύεται όχι μόνο ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη τον Ιούνιο του 2022, την ώρα που οι Τούρκοι κατοχύρωναν το Αιγαίο ως τουρκικό, αλλά αντέδρασε και μεγάλη καθυστέρηση, αφού πρώτα είχε ξεσπάσει σάλος.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUTM) η προσφυγή του Υπουργείου Ανάπτυξης έγινε με καθυστέρηση 8 μηνών, δηλαδή στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

FuFelEAXwAEqkJZ

Έξι μήνες νωρίτερα, καταγράφεται η άμεση αντίδραση του Βασίλη Κικίλια,καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσία των ΗΠΑ (USPTO), ο ΕΟΤ προχώρησε σε ενέργειες ακύρωσης του εμπορικού σήματος των Τούρκων, στις 9 Αυγούστου του 2022.

FuFek35WAAEqitw

Την ίδια στιγμή ο επικίνδυνος Άδωνις Γεωργιάδης αντί να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την περίεργη του αδιαφορία του γύρω από τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, τολμά να πανηγυρίζει για την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε, 6 μήνες μετά τον Βασίλη Κικίλια! 

gh 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ