Σκληρές διαψεύσεις από τους βουλευτές Μυλωνάκη – Αβδελά – Αλεξοπούλου για τα περί «αποστασίας»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο documentonews.grοι βουλευτές που παρουσιάζονται ως «ύποπτοι αποστασίας» από σημερινό δημοσίευμα, αρνούνται κατηγορηματικά τις φήμες περί πολιτικής συναλλαγής, δηλώντας την αναφανδόν υποστήριξη και αφοσίωσή τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η απάντηση του βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής, Αντ. Μυλωνάκη: «Ο Φώσκολος ωχριά μπροστά σε αυτό το παραλήρημα. Αυτό που είχαν ξεκινήσει ο ίδιος άνθρωπος, ο εκδότης της “Kontra” ο Τσιρογιάννης στο lykavitos.grελά  και τώρα στην “Kontra”, συνεχίζει αυτό που τον βάζουν ορισμένα “σκουλήκια” να κάνει. Είναι καθαρή μεθόδευση κατά της Ελληνικής Λύσης, κατά του Κυρ. Βελόπουλου και κατά του προσώπου μου εδώ και καιρό. Ούτε έχω συναντηθεί με κανέναν της ΝΔ, ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε πρόκειται να πάω στη ΝΔ είτε προεκλογικά είτε μετεκλογικά. Καθαρές κουβέντες. Ήμουν, είμαι και θα είμαι έντιμος. Ο Αντώνης Μυλωνάκης που γνωρίζει ο κόσμος».

Η απάντηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και αντιπροέδρου της Βουλής, Απόστολου Αβδελά: «Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν ισχύει. Όχι, ποτέ δεν είχα συνάντηση ή κάποια επαφή με στελέχη της ΝΔ. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς, δεν θέλουμε καμία συνεργασία με αυτούς, αυτό λέει ο πρόεδρος μου και με αυτόν θα προχωρήσω».

Η απάντηση της βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, ΑναστασίαςΑικατερίνης Αλεξοπούλου: «Είναι όλα ψευδή και αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος θα προβώ και σε άλλες ενέργειες. Η Kontra δεν με κατονομάζει αλλά με “φωτογραφίζει”, αλλά και να προβώ σε άλλες ενέργειες για να δικαιωθώ, θα πουν: “Κυρία μου δεν γράψαμε το όνομά σας”.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ακολουθώ τον πρόεδρό μου, τον κ. Βελόπουλο, και μέχρι το τέλος θα είμαι πιστή στο κόμμα μου. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από άλλο κόμμα. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να πάω σε οποιοδήποτε κόμμα για όλο το χρυσάφι του κόσμου. Και παρακαλώ να ανακαλέσει ο παρουσιαστής του Open, Δημήτρης Καμπουράκης, και να εξηγήσει ποια είναι αυτή η “κάποια Κατερίνα”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ