Μαύρο Ρόδο: Πλάκωσαν στο ξύλο ηθοποιό της κορυφαίας σειράς του Mega – Δέχθηκε επίθεση λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια επίθεση δέχτηκε ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο άνδρες στη Νέα Σμύρνη.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον αστυνομικό διευθυντή στη σειρά Μαύρο Ρόδο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και κατέληξε στα επείγοντα.

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο, ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για την φορτοεκφόρτωση. Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μπας και φύγω αλλά τίποτα παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος» δήλωσε ο ίδιος στο protothema και συνέχισε περιγράφοντας ότι πέρασαν δέκα λεπτά χωρίς καμία ανταπόκριση:

«Πατούσα κόρνα καμία ανταπόκριση. Για πάνω από δέκα λεπτά κανένας δεν νοιαζόταν για το τι συμβαίνει. Τελικά βγήκα από το το αυτοκίνητο μου πλησίασα το φορτηγό και μόλις είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο ανέβηκα και πάτησα κόρνα, ώστε ν αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν. Καμία ανταπόκριση πάλι με αποτέλεσμα να πατήσω κόρνα από το φορτηγό και δεύτερη φορά λίγη ώρα αργότερα».

Σε αυτό το σημείο εμφανίστηκαν οι μεταφορείς και ακολούθησε διαπληκτισμός και ο ξυλοδαρμός του ηθοποιού με κλωτσιές: «Μετά από λίγο εμφανίστηκαν δυο τύποι κοντά στα 30 που αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη για την καθυστέρηση άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Με πιάνουν με πετάνε κάτω και αρχίζουν να με κλωτσούν σε όλο το σώμα κάτι σαν τον Ζακ Κωστόπουλο. Μόλις κατάφερα να τους ξεφύγω μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο μου και κάλεσα την αστυνομία. Εκείνη την ώρα κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και βλέπω ένα καρούμπαλο χωρίς υπερβολές να εξέχει τουλάχιστον 4 εκατοστά από τον αριστερό κρόταφο. Γρατζουνιές στο μέτωπο και το δεξί μάτι. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα κι εκεί αυτοί λέγανε τα δικά τους, ότι και καλά εγώ τους προκάλεσα».

Ο Τοπαλίδης μαζί με τους δύο άνδρες που του επιτέθηκαν, βρέθηκαν στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και ο ίδιος αναφέρει ότι θα ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση και κινηθεί νομικά:

«Όσο κρύωνε το κορμί μου πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά. Έτσι το απόγευμα της ίδια μέρας πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου εκεί διαπιστώθηκε στον υπέρηχο κοιλίας, τρία αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι. Πονούσα και στα πλευρά, ωστόσο δεν με ένοιαζε αν κάποιο ήταν ραγισμένο μπροστά στην εξέλιξη αυτή γιατί όπως μου είπαν τα αιματώματα είναι σοβαρά» περιέγραψε για τα σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ