Σκαει βομβα και για αλλο ευρωβουλευτή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ξυλοδαρμός Ιρλανδής του Ευρωκοινοβουλίου και οι αφόρητες πιέσεις για «θάψιμο» της υπόθεσης! – Είχε άραγε πρωταγωνιστήσει σε ροζ σκάνδαλο «με ξύλο» που κορυφώθηκε τον Μάιο του 2019;

Διαβάστε στην «Espresso»

nb keimeno espresso445

Προτού καν ξεσπάσει το Γεωργούλης-gate, στα θεμέλια του Ευρωκοινοβουλίου είχε μπει άλλη «βόμβα» μεγατόνων, που ακόμα και τώρα, στην περίπτωση που πυροδοτηθεί, απειλεί να τινάξει στον «αέρα» υπολήψεις και καριέρες ετών.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», προτού αρχίσουν να ακούγονται ψίθυροι για τον δημοφιλή ηθοποιό και ευρωβουλευτή, ο οποίος καταγγέλλεται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των Βρυξελλών κυκλοφορούσε η φήμη ότι Ιρλανδή υπάλληλος κατήγγειλε για ξυλοδαρμό πασίγνωστο Ελληνα πολιτικό, η διαδρομή του οποίου είναι βγαλμένη μέσα από έντονο παρασκήνιο, διεργασίες, έριδες και «παιχνίδια» εξουσίας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε τη βάρβαρη επίθεση στα αρμόδια όργανα των Βρυξελλών. Ωστόσο, η καταγγελία της δεν έφτασε ποτέ στις βελγικές διωκτικές Αρχές, καθώς δέχτηκε αφόρητες πιέσεις να «θάψει» το θέμα και να μη βρεθεί προ των ευθυνών του ο φερόμενος ως κακοποιητής.

Πάντως, μετά τον σάλο που προκάλεσε η καταγγελία της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου περί σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησής της από τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν αποκλείεται και η συγκεκριμένη καταγγελία να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και το πανελλήνιο να βρεθεί προ εκπλήξεως ακόμη μία φορά!

eleni

Είναι άραγε ο ίδιος πολιτικός που σε δημοσίευμα της 6ης Αυγούστου 2022 η «Espresso» είχε αναφερθεί εκτενώς στις σκοτεινές πτυχές της ζωής του πολιτικού, ο οποίος δεν μπορούσε να αντισταθεί στους πειρασμούς που τον περιτριγύριζαν;

Αγριο παρασκήνιο

Μάλιστα, όπως είχαμε αποκαλύψει ένας εκ των παράνομων δεσμών του κάποια στιγμή (μετά το ερωτικό πάθος) τα είχε όλα: ξύλο, καβγάδες και έναν έντονο χωρισμό με άγριο παρασκήνιο (έως και… επιστροφή αξεσουάρ δώρων από το θύμα στον θύτη), που άρχισε να καταφθάνει από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου πριν από τρία χρόνια (τον Μάιο του 2019) με φωτογραφικά πειστήρια οργισμένων διαλόγων σε κινητά (!) δημοσιογράφων μεγάλων ΜΜΕ, οι οποίοι ανοίγοντας τα εισερχόμενα, γούρλωναν τα μάτια με αυτά που έβλεπαν και διάβαζαν! Και τότε, όμως, τα πάντα είχαν σκεπαστεί με ένα πέπλο σιωπής, αφού ο «θερμόαιμος» πολιτικός ανήρ φρόντιζε με κάθε τρόπο να μην αμαυρωθεί η δημόσια εικόνα του!

prosopa

Να σημειωθεί ότι, έπειτα απ’ όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Αλέξη Γεωργούλη, την πρωταγωνίστρια του περίφημου Κατάρ-gate Εύα Καϊλήκαι τη Μαρία Σπυράκη, η οποία ελέγχεται για οικονομικές παρατυπίες με συνεργάτη της, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει δημιουργηθεί κλίμα καχυποψίας και τοξικότητας για τους Ελληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι έφτασαν να απασχολούν εντόνως τη δημοσιότητα για όλους τους λάθος λόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ