Σαλος με τις καταγγελίες του Άκη Τσελεντη: Είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που το καταγγέλλω αλλά τα «συμφέροντα» είναι υπεράνω νόμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Το λιμεναρχείο Ηρακλείου κοιμάται;»

Χθες επιβιβάστηκα στο πλοίο ΦΑΙΣΤΟΣ των Μινωικών από Ηράκλειο για Πειραιά. Για μια ακόμη φορά η παρανομίες στην φόρτωση των οχημάτων συνεχίζεται.

Στους χώρους των γκαράζ καταπατήθηκε κάθε προβλεπόμενη από το νομοσχέδιο οδηγία φόρτωσης. Το ένα αυτοκίνητο κολλητά στο άλλο σε απόσταση 5cm!

Το πρωί κατά την αποβίβαση εκατοντάδες κόσμος ανέμενε να ανοίξει κάποια δίοδος να μπει στο αυτοκίνητο του.

Ας μην αναφερθώ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λόγω των τεχνολογικών ιδιαιτεροτήτων τους, προς το παρόν παραμένει ασαφές το πόσο ευάλωτα είναι στην αυτο-ανάφλεξη.

Αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να γίνει σε περίπτωση φωτιάς. Θα είχαμε 10 Τέμπη και μετά ευθύνες στο κάθε κακομοίρη παρκαδόρο.

κκ του Λιμεναρχείου ασχοληθείτε με το να επιβάλλεται τεράστια πρόστιμα στο κάθε ψαρά που έχει ένα αγκίστρι παραπάνω η που έχουν λήξει τα βεγγαλικά του 2 μήνες. Σωστά ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια του… για τος εκατοντάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν στα πλοία του Grimaldi ποιείτε την νήσσα!

(**) Είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που το καταγγέλλω αλλά τα «συμφέροντα» είναι υπεράνω νόμου.

(**) https://www.e-nomothesia.gr/kat-naytilia-nausiploia/elegkhos-emporikon-ploion/pd-177-2000.html

(**) https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/52047/Παγώνης%20Νικόλας%20-%20Διπλωματική.pdf?sequence=1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ