Εκλογές 2023: Όλοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τηλεοπτικά τραπέζια εκπροσώπων κομματικής αντιπαράθεσης, λόγω των εκλογών που σήμερα θα ανακοινωθούν, δίνουν και το στίγμα του τί μας μέλλει να πάθουμε. Ακυβερνησία, που είναι προτιμότερη από την «κυβερνησία» Μητσοτάκη. Όλα τα δημοσκοπικά φερόμενα ως κόμματα εξουσίας, δεν έχουν να παρουσιάσουν ίχνος μετεκλογικού προγράμματος για το τι θα πράξουν μετά την πρώτη Κυριακή.

Τουτέστιν ανωριμότητα υπηρέτησης του λαού με απλή αναλογική. Όλες οι τοποθετήσεις των κομματικών στα ντιμπέιτ συνίστανται στό «άσε πρώτα να δούμε» και μετά βλέπουμε.

Με δυό λόγια, τότε θα ανακοινώσουν και το πρόγραμμα τους, που σήμερα δεν διαθέτουν, και πάνω σε αυτή την αερολογία ωθούνται, ακόμα και οι διακεκριμένοι, υπαιτιότητι των αρχηγών τους που ως δείχνουν, τα έχουν χαμένα. Και οι τρείς. Μητσοτάκης,Τσίπρας, και Ανδρουλάκης. Σοβαρότητα μετεκλογικής συμπεριφοράς; Απόλυτο σκοτάδι, αφού όλων των τριών τα προγράμματα θα παραμεριστούν βεβαιότατα. Κάτι θυμηδίες που ακούγονται, όπως π.χ. κυβέρνηση των ηττημένων, και όχι μόνον, δεν πρόκειται να οφελήσουν τους «εκπομπούς» αυτών.

Θα είναι μεγάλο κέρδος για τον λαό, την επόμενη των εκλογών να μην ακουστεί, που θα ακουστεί, ήδη ακούγεται, από τους τρεις αναποφάσιστους μεγάλους, στίχος γνωστού προφητικού λαϊκού τραγουδιού που έλεγε ότι «για όλα φταίνε οι γκόμενες….». Σίγουρα τότε όλα θα βρεθούν στο τραπέζι, μαζί με τις συγκλίσεις, και να μη ξανακουστεί αγνώμων αρχηγός τις εκ των τριών να δικαιολογείται, εκ των υστέρων, περί «ατυχών….» όταν έχει οφεληθεί τα πάντα από σύγκλιση ιδεών, και συγκυβέρνηση.

Υ Γ όπου «γκόμενες» δες ψηφοφόροι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ