Σάλος στο instagram με την χρυσή μεταγραφή της Ελένης Τσολακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Star από Ελένη και πάλι σε Ελένη; Φαίνεται ότι η πρωινή ζώνη του Star θέλει μια Ελένη για να μας… καλημερίσει!

Τι είδους φλερτ έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και στο Star; Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να είχε συμφωνήσει προφορικά με το Open για να συνεχίσει με το πρωινό του Σαββατοκύριακου, ωστόσο μια αντιπρόταση από άλλον σταθμό, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα, είναι ικανή να τα τινάξει όλα στη αέρα και να γίνει η μετεγγραφή της σεζόν. Ετσι, πάνω που νομίζαμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει κλείσει με το κανάλι της Παιανίας, έρχεται το ενδιαφέρον του Star να ταράξει τα νερά, με αποτέλεσμα να έχει βάλει το έτοιμο για υπογραφή συμβόλαιο της Θεσσαλονικιάς στον πάγο. Είναι γεγονός ότι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εδώ και καιρό αναζητεί λύση για την πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα για το «Breakfast@Star».

eleni tsolaki

Το δίδυμο Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου λένε μέσα στο κανάλι ότι δεν τραβάει, την ίδια ώρα βέβαια που η Ελένη Χατζίδου διαψεύδει τα δυσοίωνα ρεπορτάζ. Από το στενό εργασιακό περιβάλλον της Ελένης Τσολάκη στο Open πληροφορηθήκαμε ότι η παρουσιάστρια ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτεί όλα τα δεδομένα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ενώ λέγεται ότι διεκδίκησε από το κανάλι της Παιανίας την καθημερινή πρωινή εκπομπή και όχι του Σαββατοκύριακου. Μια ζώνη, ωστόσο, για την οποία έχει ήδη συμφωνήσει η Μπέττυ Μαγγίρα. Μάλιστα, το κανάλι στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο την Μπέττυ, αφού τα πάει περίφημα.

Ελένη Τσολάκη πρεμιέρα

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό η Ελένη Τσολάκη είχε δεχτεί κρούση από τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με όλη της την ομάδα, αλλά τότε είχε προτιμήσει το Open. Μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, καθώς οι σειρήνες για την ωραία Ελένη είναι πολλές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ