Ανδρουλακης: Τερατογένεση είναι η μη ευρωπαϊκή κανονικότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το σύνθημα «ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ βγαίνει μόνο ΠΑΣΟΚ» ο Νίκος Ανδρουλάκης άρχισε από τη Θεσσαλία και επισήμως την προεκλογική του εκστρατεία με ολομέτωπη επίθεση σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

«Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσουν ένα παλιό παρελθόν τα δύο συστήματα εξουσίας, Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις κράτος δικαίου, μια ανθεκτική και συνεκτική κοινωνία, δίκαιη ανάπτυξη, ευημερία για όλους τους πολίτες, όχι τους αρεστούς» είπε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. μιλώντας στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Το πραγματικό δίλημμα είναι ή οικοδομούμε ως έθνος, ως λαός, ένα κράτος που εγγυάται το δημόσιο συμφέρον και την ασφάλεια ή συνεχίζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες να έχουν το κράτος λάφυρο στα χέρια τους, με μόνο στόχο το ρουσφέτι και την ενίσχυση της εξουσίας τους».

Στο μεταξύ, προχθές από την Καρδίτσα απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί «τερατογένεσης». «Τερατογένεση είναι η μη ευρωπαϊκή κανονικότητα. Η αλαζονεία της εξουσίας, η οποία δεν σέβεται τη δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα» σημείωσε και πρόσθεσε:«Δεν είναι τερατογένεση να έχουμε 57 νεκρούς στα Τέμπη και στο πόρισμα της επιτροπής που διόρισε η κυβέρνηση να επισημαίνεται ότι ήταν παράνομη η μετάταξη του συγκεκριμένου υπαλλήλου, αλλά κανένας να μην απολογείται και να ζητάει συγγνώμη γι’ αυτό; Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός και οι υπεύθυνοι, αντί να είναι στη Δικαιοσύνη, κοσμούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;» Αναφερόμενος στην υπόθεση Γεωργούλη, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Για φανταστείτε να μην ήταν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκείνος που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, αλλά ευρωβουλευτής ενός άλλου κόμματος. Αυτήν τη συμπεριφορά θα είχαν ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ