Μενίδι: Πέντε αδέσποτες σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο μικρός Μάριος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουλάχιστον πέντε βολίδες πυροβόλου όπλου εντόπισαν μαθητές στο ίδιο σχολείο στο Μενίδι, όπου το 2017 έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος από άσκοπο πυροβολισμό.

Θοδωρής Παναγιωτίδης απο το news247.gr

Τις εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος με τις οποίες όμως οι κάτοικοι του Μενιδίου έρχονται συχνά αντιμέτωποι από τους άσκοπους πυροβολισμούς ξύπνησε ένα νέο περιστατικό.

Το μεσημέρι, η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κάλεσε την Αστυνομία καθώς μαθητές εντόπισαν στο προαύλιο πέντε βολίδες πυροβόλου όπλου, που πιθανόν προέρχονται από άσκοπους πυροβολισμούς από τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόκειται για το ίδιο σχολείο που το 2017 έχασε την ζωή του ο μικρός Μάριος από άσκοπο πυροβολισμό, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του.

Έξι χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει στην περιοχή που αυτός ο εφιάλτης και αυτή η αγωνία είναι μόνιμη για τους κατοίκους και τους γονείς των μαθητών, όπου συχνά πυκνά σφαίρες καταλήγουν στο σχολείο τους.

Οι σφαίρες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία, θα μεταφερθούν για βαλλιστική ανάλυση και πραγματοποιείται έρευνα για να διαπιστωθούν οι δράστες των πυροβολισμών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ