Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατονόμασε τον δολοφόνο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνητικών στελεχών απέφυγε για άλλη μια φορά να κατονομάσει την Τουρκία και τους Τούρκους για την φρικτή και απάνθρωπη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Λαμπερή εξαίρεση για άλλη μια φορά η κορυφαία Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γυναίκα που βάζει την πατρίδα επάνω από πολιτικές σκοπιμότητες και κατευνασμού των δολοφόνων. Τελευταία μόδα, είναι να κατηγορούμε την οθωμανική αυτοκρατορία, για να ρίχνουμε το σύγχρονο τουρκικό κράτος στα μαλακά. Παρότι ακριβώς αυτό το τουρκικό κράτος δομήθηκε πάνω στο αίμα των Αρμενίων, των Ελλήνων της Ιωνίας, του Πόντου, της Ίμβρου, της Τενέδου, της Κωνσταντινουπόλεως…

Έγραψε συγκεκριμένα στο μήνυμα της για την «μαύρη επέτειο»:

»Φέτος, στην 108η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, τιμούμε τη μνήμη 1,5 εκατομμυρίου αθώων ανθρώπων που εξοντώθηκαν το 1915, από την Τουρκία σε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Ελλάδα και Αρμενία συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας, και επί δεκαετίες συμπορεύονται στην επίτευξη των κοινών και υπέρτατων στόχων της υπεράσπισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ποτέ ξανά»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ