Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Κολωνός: Η μάνα στη φυλακή, οι παιδοβιαστές ελεύθεροι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την στιγμή που οι πραγματικοί ένοχοι και εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της μαστροπείας και των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό αναπνέουν αέρα ελευθερίας η δικαιοσύνη αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητά της στην μητέρα του κοριτσιού που έζησε τον εφιάλτη.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, η 37χρονη θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για άλλους έξι μήνες καθώς παρατάθηκε η προσωρινή της κράτηση.

Η απόφαση είναι τουλάχιστον περίεργη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, αν αναλογιστεί κανείς πως για την γυναίκα υπάρχουν ελάχιστα επιβαρυντικά στοιχεία.

Η μητέρα της 12χρονης είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία της συνέργειας στη μαστροπεία της κόρης της τον περασμένο Οκτώβριο.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή το κορίτσι έχει αναφέρει πως η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα μαστροπείας και δεν γνώριζε για τους βιασμούς. Στο πλευρό της έχουν σταθεί και τα άλλα επτά παιδιά της τα οποία έχουν ζητήσει να βγει από την φυλακή

Το ίδιο επαναλαμβάνει και η ίδια η 37χρονη.

Όμως μητέρα και κόρη φαίνεται πως δεν εισακούγονται και έτσι η γυναίκα αναγκάζεται να παραμείνει στην φυλακή.

Την ίδια στιγμή, η υπόθεση της 12χρονης έχει «βαλτώσει» για ακόμη μια φορά. Μήπως οι μηδαμινές εξελίξεις εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ