Σάλος το βιντεο που ανέβασε ταβερνιάρης με πελάτες του που πήγαν έφαγαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την οργή του ιδιοκτήτη μιας παραλιακής ταβέρνας στην Πάτρα προκάλεσε μια παρέα νεαρών που απόλαυσε το γεύμα της και έφυγε χωρίς να πληρώσει! Έξαλλος, ο επιχειρηματίαςδημοσίευσε εικόνες από την κάμερα του καταστήματος, «επικηρύσσοντας» τα νεαρά άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το politeianews.gr η παρέα νεαρών ανάμεσά τους και μια κοπέλα, έφαγαν και ήπιαν στην ταβέρνα, και στη συνέχεια έγιναν «καπνός», αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.

PATRA TAVERNA VIRAL 2 600x279 1

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έγραψε φανερά εκνευρισμένος: «Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά».

PATRA TAVERNA VIRAL 3 406x600 1

Αφού οι νεαροί είχαν ολοκληρώσει το γεύμα τους, ένας από την παρέα μπήκε στο κατάστημα και αφού διαπίστωσε ότι όλοι υπάλληλοι ήταν απασχολημένο, έδωσε «σήμα» στους φίλους του, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο ιδιοκτήτης έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με πολλούς από τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν σωστό να τους διαπομπεύσει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ