Ξεσπάει η Ελεονώρα Μελέτη: Την έχω πατήσει με τον Σκαι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Μάρκος Σεφερλής «χώρισε» με τον ΑΝΤ1 και πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΪ, όπου θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Φήμες μάλιστα θέλανε τον γνωστό ηθοποιό να παρουσιάσει και άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο κανάλι του Φαλήρου. Ο Μάρκος Σεφερλής όμως ανακοίνωσε πως εκτός από το τηλεοπτικό παιχνίδι που θα παρουσιάσει, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και σε μία σειρά.

«Κάνουμε μια καινούργια αρχή με τον ΣΚΑΙ. Θα εμφανιστώ σε δύο διαφορετικά πράγματα στον ΣΚΑΙ, ένα τηλεπαιχνίδι και μια σειρά, μια φορά την εβδομάδα. Αγαπημένη σειρά, έχει παιχτεί στο παρελθόν με πολύ μεγάλη επιτυχία, θα τη θυμούνται οι παλαιότεροι.

Αλλά νομίζω οι καινούργιοι θα τη γνωρίσουν τώρα και μέσα από μια καινούργια διασκευή, μια καινούργια ματιά. Το σίγουρο είναι πως είναι κωμωδία, έχει γέλιο. Θέλω να περνάει καλά όλη η οικογένεια», είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ΣΚΑΪ φαίνεται να δυσαρεστήθηκε με την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να μιλήσει δημόσια για τα προγράμματα τα οποία θα αναλάβει.

Με αφορμή το γεγονός αυτό η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με το εν λόγω κανάλι στο παρελθόν λέγοντας πως: «Δεν βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις για κάτι που θα παρουσιάσει αν δεν είναι συμφωνημένο. Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με την ευλογία του σταθμού είχαμε δώσει συνέντευξη. Δεν βγαίνει κάποιος, ρε παιδιά, να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή κιόλας του σταθμού χωρίς να έχει συζητήσει και συμφωνήσει να παρουσιάσει κάτι. Δεν είναι τρελοί οι επαγγελματίες να βγαίνουν και να λένε “α, θα κάνω και αυτό” ενώ δεν έχουν κανένα εχέγγυο ότι θα το κάνουν».

«Δεν κάνεις συμφωνίες με… τάματα! Παιδιά, τότε είναι λάθος του επαγγελματία αν πάει και ανακοινώνει κάτι χωρίς να το έχει υπογράψει. Είναι λάθος», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Σας θυμίζω πάντως ότι τέτοιες ανακοινώσεις είχαν γίνει και για άλλες συνθήκες, αν θυμάστε καλά, για τον Γιώργο Τσαλίκη πάλι στον ίδιο σταθμό όπου, ενώ είχε υπογράψει ο Τσαλίκης για να κάνει το Big Brother και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα μια χαρά, ο Τσαλίκης έκανε την ανακοίνωση για να προστατεύσει τον εαυτό του απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες που ήθελαν τελικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα να παρουσιάζουν το παιχνίδι», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ