Διαμέρισμα με Θεα την Ακροπολη πουλήθηκε 18 εκατομμύρια ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτελεί ένα ρετιρέ που θα το ζήλευαν όλοι! Βρίσκεται την καρδιά της Αθήνας, στον τελευταίο όροφο μίας πολυτελούς πολυκατοικίας, διαθέτει ευρύχωρες βεράντες, πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και μία συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη!

Αυτό το διαμέρισμα είναι το ακριβότερο στην Αθήνα! Τουλάχιστον! Πωλήθηκε στην τιμή των 18 εκατ. ευρώ «σπάζοντας» το ρεκόρ τιμής στην πώληση ακινήτων στην πρωτεύουσα. Ο νέος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ακινήτου δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, και να δώσει ένα αστρονομικό ποσό για να το αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένας Ελβετός επιχειρηματίας με ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα. Έδωσε, μάλιστα, ένα αστρονομικό ποσό για τα δεδομένα της αθηναϊκής αγοράς, αγοράζοντας σε τιμή περίπου 56.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Πού βρίσκεται το διαμέρισμα

To ρετιρέ βρίσκεται στην περιοχή των Ανακτόρων, που περιστοιχίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου. Το πανάκριβο διαμέρισμα διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στον Λυκαβηττό και στη Βουλή, στην Ακρόπολη, στη θάλασσα και στην Αίγινα και ασανσέρ που εξασφαλίζει απευθείας πρόσβαση σε αυτό. Ο Γιώργος Πετράς, διευθύνων σύμβουλος της Engel & Volkers, του δικτύου συμβούλων που έκανε και τη μεγάλη συμφωνία, αποκάλυψε ότι η συναλλαγή χρειάστηκε περίπου 10 μήνες για να ολοκληρωθεί: «Η συναλλαγή φανερώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Αθήνα. Παραδοσιακά, αυτού του διαμετρήματος οι αγοραστές τοποθετούνται στις αγορές της Ζυρίχης και της Νέας Υόρκης. Σε αντίθεση με την Αθήνα, στη Μύκονο καταγράφονται μία με δύο τέτοιου μεγέθους συναλλαγές τον χρόνο.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ