Απέκλεισαν και το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τις εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μανία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να «εκδικηθεί» την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την παταγώδη αποτυχία του φαίνεται ότι «βρήκε» ικανοποίηση.

Το κόμμα Αφροδίτης Λατινοπούλου «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» αποκλείστηκε από την εκλογές, με απόφαση του Αρείου Πάγου που έκανε δεκτή την προσφυγή του Μπογδάνου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ονομασία του κόμματος «Πατρίδα» μπερδεύει τους ψηφοφόρους, οι οποίοι θα νομίζουν ότι είναι και εκείνος υποψήφιος στο κόμμα της πολιτεύτριας.

Επιπλέον, απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, όπως απορρίφθηκε και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου, «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο, καθώς κρίθηκε ότι το όνομά του ανήκει σε άλλον σχηματισμό και πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως σύμβολό τους τον Ήλιο της Βεργίνας, καθώς αποτελεί εθνικό σύμβολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ