Γερμανος δήμαρχος στην κατεχόμενη Αμμόχωστο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γερμανοί είναι διαχρονικά πιστοί σύμμαχοι και φίλοι των Τούρκων και αυτό ακριβώς απέδειξε η προκλητική επίσκεψη του δημάρχου της πόλης Bingen am Rhein που επισκέφτηκε την κατεχόμενη Αμμόχωστο και την περίκλειστη πόλη του Βαρωσιού, που η Άγκυρα με το ψευδοκράτος θέλουν να εκμεταλλευτούν.

Ο Γερμανός δήμαρχος που είναι και πρόεδρος του Παγκόσμιου Τουριστικού Φόρουμ Αδελφών Πόλεων, Thomas Feser, στην προκλητική του αυτή επίσκεψη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Φόρουμ, Xουσείν Μπαράνερ, προώθησαν κυριολεκτικά το ψευδοκράτος.

Τους δυο άντρες συνόδευε ο ψευδοδήμαρχος της κατεχόμενης Αμμοχώστου, Σουλεϊμάν Ουλουτσάϊ και ο «κοσμήτορας» της «σχολής τουρισμού» του λεγόμενου πανεπιστημίου Ανατολικής Μεσογείου, και όπως έγραψαν τουρκοκυπριακές εφημερίδες, «επισκέφθηκαν ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας μέρη στην Αμμόχωστο και ενημερώθηκαν επί τόπου για τον ιστορικό πλούτο της χώρας»!

Καμαρώνοντας σαν παγώνι ο Ουλουτσάϊ δήλωσε πόσο σημαντική χώρα είναι η Γερμανία και εξέφρασε την χαρά του ότι φιλοξενούν στα κατεχόμενα επισκέπτες από την Ευρώπη. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα… δεινά που πέρασε ο τουρκοκυπριακός «λαός» τα τελευταία 58 χρόνια!

Από την πλευρά του ο Γερμανός δήμαρχος δήλωσε ότι υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στον τομέα του «τουρισμού στη χώρα» και υποστήριξε ότι η επίτευξη λύσης στην Κύπρο είναι προς όφελος και των δύο πλευρών! Και είπε χαρακτηριστικά πως αυτό που λείπει από την «ΤΔΒΚ» είναι οι επενδύσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας του Φόρουμ, Xουσείν Μπαράνερ είπε ότι έχουν αρχίσει συχνά να ακούνε το όνομα της «ΤΔΒΚ» στις παγκόσμιες τουριστικές αγορές, όπου γίνεται αναφορά σε εξαιρετικές επενδύσεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ