53χρονο κτήνος στην Κρήτη, βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με επίκεντρο της Κρήτη.

«Πρωταγωνιστές» ένας 53χρονος – σήμερα – άνδρας με καταγωγή από την Συρία ο οποίος βίαζε και εξέδιδε τον 14χρονο – τότε – γιο της συντρόφου του σε χωριό της Μεσσαράς σε άλλους άντρες. Μάλιστα, το αγόρι έδωσε στοιχεία για αυτούς και δύο έχουν ταυτοποιηθεί. Οι διεστραμμένοι άντρες συνευρίσκονταν με τον ανήλικο με αντάλλαγμα χρήματα τα οποία έπαιρνε ο πατριός του.

Η υπόθεση αναβιώνει και πάλι καθώς την ερχόμενη Παρασκευή ο Σύρος, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης, όσο εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριαε Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις αποδιδόμενες πράξεις συμπεριλαμβάνονται επίσης: ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και άπαξ τελεσθείς από άγνωστο δράστη, γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε κινηθεί διαδικασία προκειμένου να ελεγχθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας, για το κατά πόσο γνώριζε τα όσα εκτυλίσσονταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η υπόθεση

Ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι εκπόρνευε το αγόρι από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.

Τον εφιάλτη που ζούσε το μικρό αγόρι είχε καταλάβει το μεσαίο παιδί της οικογένειας που σήμερα είναι 25 ετών.

Είχε μιλήσει με τον αδερφό του και του είπε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την σεξουαλική κακοποίηση. Το οπτικό υλικό είναι μέρος της δικογραφίας που σχημάτισε η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Στην απολογία του ο άνδρας είχε εμφανιστεί εριστικός και θρασύς.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε κουραστεί από την ερωτική ζωή που είχε με τη μητέρα των παιδιών, «θόλωσε» και βίασε τον γιο της. Υποστήριξε πως αυτό έγινε μόνο μια φορά η οποία καταγράφηκε σε βίντεο και δεν μπορούσε να την διαψεύσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ