Συγκίνησε το πανελληνιο με το μεγαλείο ψυχης η Δέσποινα Μοιραρακη στο Cash or Trash – Αγόρασε η ίδια ένα αντικείμενο για καλο σκοπό που δεν ήθελαν οι αγοραστές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εθνικη παρουσιάστρια εξελίσσεται η Δέσποινα Μοιραρακη που μεσα απο το Cash or Trash βγάζει μια εικόνα ενος ευαίσθητου και ευσυνείδητου ανθρώπου που έλειπε απο την ελληνική τηλεοραση.

Με τις μίνι συνετευξεις της με τους υποψήφιους πωλητές προσπαθεί συνεχώς να αναδείξει τις κρυφές ιστορίες πίσω απο τα αντικείμενα τονίζοντας την ανθρώπινη πλευρά πίσω απο καθε ένα προϊόν προς πώληση. Ξεδιπλώνει μνήμες άλλων εποχών και αναδύει στο φως παλιές ιστορίες, βοηθώντας τους παίκτες να βγάλουν μια άλλη ανθρώπινη πλευρά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής έκανε οτι μπορούσε για να βοηθήσει έναν κύριο που πήγε προς πώληση μια “Καλημέρα” απο μια άλλη εποχή, την οποια οι αγοραστές δεν εκτίμησαν καθόλου. Ετσι η Δέσποινα έκανε δίκη της προσφορά και αγόρασε η ίδια το αντικείμενο, με τους αγοραστές να κρατούν τα λεφτά τους, απογοητεύοντας τους τηλεθεατές με την στάση τους σε αντίθεση με την Δέσποινα Μοιραρακη απο αποθεώθηκε στα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ