56χρονος τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με καραμπίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμη τραγωδία ήρθε στο φως το απόγευμα της Κυριακής, καθώς σε αγροτική περιοχή της Λαμίας εντοπίστηκε νεκρός ένας 56χρονος γυμναστής, ενώ πεσμένη δίπλα του βρισκόταν μια κυνηγετική καραμπίνα.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 56χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το πρωί, πριν το απονενοημένο διάβημα, φέρεται από να είχε επικοινωνήσει με ορισμένους δικούς του ανθρώπους, για να τούς ενημερώσει ότι είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του και να τούς αποχαιρετήσει.

Εκείνοι ειδοποίησαν αναστατωμένοι την αστυνομία και άρχισαν να τον αναζητούν απεγνωσμένα, με την ελπίδα να προλάβουν το κακό. Δυστυχώς, όμως, λίγο πριν τις 19:30  τον εντόπισαν νεκρό μέσα σε ένα χωράφι, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν στο ότι είχε αυτοπυροβοληθεί. Αλλωστε, ο αυτόχειρας εκπαιδευτικός φέρεται να άφησε και σημείωμα.

Στο σημείο βρέθηκαν πληρώματα της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, απλώς, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Το ΑΤ Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, ο αυτόχειρας, ο οποίος αφήνει πίσω δύο παιδιά, ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός άνθρωπος, πολύ γνωστός στη Λαμία και με την ιδιότητα του γυμναστή σε σχολείο της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ