Οι ΗΠΑ αποθρασύνουν τον Ερντογάν και την Τουρκία

Οι απαράδεκτες δηλώσεις Τσούνη και η ελληνική αφωνία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι τυχαίο! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Τουρκία δεν υπάρχει «σάλιο» συνάλλαγμα. Ακόμα και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, αν είναι αυτό δυνατόν, τάχθηκε υπέρ της πώλησης μαχητικών F16, από τις ΗΠΑ στην Τουρκία!
Με το «ατράνταχτο»
αιτιολογικό ότι αυτή η πώληση θα ενισχύσει το ΝΑΤΟ.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως ΝΑΤΟ σημαίνει πόλεμος με εχθρό του, όπως με Ρωσία, Κίνα, ή και δορυφόρους αυτών. Αυτός δηλαδή είναι και ο λόγος που τα θέλουν οι Τούρκοι. Προς ενίσχυση της άμυνας των χωρών της συμμαχίας. Δηλαδή πιστεύετε ότι τα θέλουν οι Τούρκοι για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας μέσα από το ΝΑΤΟ; Να λοιπόν μία ερώτηση «καταπέλτης» πού δεν τέθηκε από τον δημοσιογράφο στον Ελληνικής προέλευσης Αμερικανό πρέσβη. Γιατί; Γιατί δεν ζητήθηκε επ αυτού ξεκάθαρη απάντηση από τον δημοσιογράφο; Ο πρέσβης μόνο πταίει ; Οι δημοσιογράφοι, εδώ ο στους Δελφούς, με ερώτηση «κοπλιμάν» περάτωσε καλά την δημοσιογραφική του αποστολή εκεί;

Το τερματίζει ο Ερντογάν, το γλείψιμο, με τις ΗΠΑ. Ανακοίνωσε τον θάνατο (από σκωληκοειδίτιδα;) του «φερόμενου» ως αρχηγού του ΙSIS. Λες και τον σκότωσε ο ίδιος! Καμαρωτά, δήθεν επιδοκιμάζει, και την Δυτική του προσήλωση, η Αμερική θαυμάζει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ