Πατέρας – Τέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλεί η νέα καταγγελία που έκανε μια ενήλικη -πλέον-κοπέλα στην Κρήτη και αφορούσε την εποχή που ήταν ανήλικη όταν, όπως υποστηρίζει- ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε και την ανάγκαζε να εκδίδεται σε άλλους άντρες.

Ο εφιάλτης της κοπέλας ξεκίνησε στα 15 της, όταν ο πατέρας της την βίασε για πρώτη φορά μέσα στο αυτοκίνητο! Μάλιστα, την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» τους και της υποσχέθηκε ότι δεν θα την πείραζε ξανά.

Όμως, δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Τρεις μήνες αργότερα τη βίασε ξανά και μετά οι συνευρέσεις τους ήταν πιο συχνές και συνοδεύονταν από βία και ξύλο.

Λίγους μήνες μετά, η κοπέλα βίωσε την κόλαση όταν έμαθε ότι ο πατέρας της άρχισε να την «προωθεί» σε άλλους άντρες έναντι αμοιβής.

Η αρχή έγινε με έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία. Ο άρρωστος άνδρας είχε δει την κοπέλα παρουσία του πατέρα της και είπε ότι του άρεσε ενώ της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ για τις «υπηρεσίες» της.

Η παθούσα υποστηρίζει ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά τον «παππού» σε καθημερινή βάση σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, ενώ εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς ώστε να κάμπτεται η αντίδραση της. Μετά τον ηλκιωμένο σειρά είχαν και άλλοι άντρες που αποτελούσαν το «πελατολόγιο».

Στην κατάθεση της η καταγγέλλουσα αναφέρθηκε εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, εκφράζοντας μίσος για τον πατέρα της.

Όσα ανέφερε προκαλούν σοκ καθώς αποκάλυψε πως την χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Επίσης, όταν πεινούσαν, έβαζε την οικογένεια του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς!

Ο ηλικιωμένος, ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος που ήταν επίσης ανάμεσα στους «πελάτες» θα καθίσουν μαζί με τον πατέρα της στο εδώλιο με τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ