52 «φύλλα» έχει μόνο η τράπουλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αποβολή τιμώρησαν έναν 12χρονο μαθητή σε Γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, επειδή πήγε στο σχολείο φορώντας μπλουζάκι με το μήνυμα «υπάρχουν μόνο δύο φύλα».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο 12χρονος Λίαμ Μόρισον μίλησε στη συνεδρίαση της επιτροπής του γυμνασίου «John T. Nichols Jr.» για την εμπειρία του υποστηρίζοντας ότι την 21η Μαρτίου πήρε αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου και δέχτηκε επίπληξη για το μπλουζάκι του, το οποίο έκανε αρκετούς να αισθάνονται άβολα.

Γιατί; Υπάρχουν περισσότερα; Εάν εννοούν ως αίτιο της αποβολής του μαθητή την ύπαρξη περισσοτέρων, πέραν των δύο, φύλων, πρέπει οι «διδάσκοντες» να δείξουν σε ποίο διδακτικό εγχειρίδιο είναι αυτό γραμμένο, και σε ποιό μάθημα διδάσκεται. Εάν δεν το πράξουν οι αποβολείς του αποβληθέντος από αυτούς, μαθητή, οφείλουν επανόρθωση άμεση διότι αν δεν …τότε ….ενέχονται οι ίδιοι.

Η βιολογία διδάσκει ύπαρξη μόνο δύο φύλων. ΓΟΝΙΜΩΝ. Μόνο τα γόνιμα φύλα θεωρούνται φύλα. Το γεγονός ότι γράφουν και λέγουν, σκωπτικά, ονομάζοντας ως «τρίτο φύλο» μιά «άγονη ύπαρξη» είτε έμφυτη, είτε θελημένη και φυσικά απόλυτα σεβαστή  επιλογή του ατόμου, αυτό δεν συνιστά «.φύλο». Όπως δεν συνιστά νέο «φύλο» απόφαση φύλων να αποχωρήσουν από τα γόνιμα, είτε να χειρουργηθούν, ή να μην αποκτήσουν τέκνα.

Συνεπώς η επαναφοράν όχι του μαθητού μόνο, αλλά κυρίως η επαναφορά των εκπαιδευτικών και διδασκόντων αυτού «στη τάξη» είναι ένα πρέπει, μέχρι να καταχωρηθεί το προκύψαν στην διδακτέα ύλη του υπουργείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ