ΑνθυποΓεραπετρίτης ο Νίκος Αλιβιζάτος; Κρίμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια από τις πιο δυναμικές «τσιρλίντερς» του Κ. Μητσοτάκη αναδεικνύεται την τελευταία περίοδο ο (και) συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

Είναι αλήθεια ότι μπήκε αργά στο «παρκέ», με συνέπεια να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με εντυπωσιακές χορογραφίες και πραγματικά επικίνδυνες κωλοτούμπες, βάζοντας συχνά σε κίνδυνο και την πνευματική του ακεραιότητα.

Για παράδειγμα, μια δύσκολη χορευτική κίνηση του πάντοτε ευλύγιστου κύριου Νίκου είναι ο στροβιλισμός του για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από το «θα ζητήσω την παραίτηση Μητσοτάκη αν αποδειχθεί ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε υπουργό» πήγε με μια πραγματικά αέρινη κίνηση στο «έχασα το μυαλό μου, δεν θυμάμαι τίποτα».

Εξίσου υψηλό βαθμό δυσκολίας είχε και η πιρουέτα «ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός ακόμη και με 35%», γιατί έτσι θέλει ο κύριος Νίκος. Την κατάφερε όμως, παρά τις εμφανείς δυσκολίες της ηλικίας.

Εκεί που έδωσε ρέστα, ως ο νέος Νιζίνσκι ήταν όταν ο κύριος Νίκος σκέφτηκε να πάρει ως «παρτενέρ» τον συνονόματό του, της Χαριλάου Τρικούπη και να τον βάλει να χορέψει ένα «τανγκό για τρεις» με το αγαπημένο του είδωλο, τον Κυριάκο. Η χορογραφία είχε θέμα τον Κασιδιάρη. Με τις συμβουλές του κυρίου Νίκου, ο άλλος Νίκος της Χαριλάου Τρικούπη, ψήφο-ψήφο στη Βουλή και υπόμνημα-υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, έφτασε στο αποκορύφωμα. Έφερε το κεφάλι της Σαλώμης στο πιάτο του Κυριάκου και έμεινε με τα… πέπλα (της Σαλώμης) στο χέρι.

Γιατί ο κύριος Νίκος τον άφησε σύξυλο, όχι με τα πέπλα, αλλά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο χέρι. Μάλλον το θεώρησε χαμηλού επιπέδου για τον ίδιο, κάτι σαν χαμαλοδουλειά και έφυγε με χορευτικές φιγούρες για «άλλες Πολιτείες».

Κάποιοι λένε ότι πήγε στον πάγκο του Κυριάκου, μαζί με τις άλλες «τσιρλίντερς» που περιμένουν σαν «Σταχτοπούτες» το «γοβάκι του Πρίγκηπα». Όπου το γοβάκι δεν είναι τίποτα άλλο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, όταν, αν και εφόσον βέβαια.

Κάποιοι άλλοι αθυρόστομοι και κακεντρεχείς σχολιάζουν ότι απλώς ο Κυριάκος τους δουλεύει. Προς το παρόν τον έχει μετατρέψει σε κάτι σαν άτυπο βοηθό του Γεραπετρίτη προσθέτουν. Θα δείξει. Πάντως «ανθυποΓεραπετρίτης» ο Νίκος Αλιβιζάτος;

Κρίμα για τον άνθρωπο…

Κρ. Α. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ