Η άτακτη υποχώρηση Ρωμανου μπροστά στον Νίκο Παρασκευόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απόλυτη προσωπική ξεφτίλα γνώρισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός καθώς υποχρεώθηκε να αποσύρει, να ζητήσει συγγνώμηκαι να παραδεχθεί ότι έγραψε ψέματα για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παρασκευόπουλο. Και το έκανε με απανωτά tweet λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης! Είναι της νύχτας τα καμώματα…

Ο Ν. Ρωμανός προσπάθησε να συνδέσει τον Ν. Παρασκευόπουλο και τον περίφημο «νόμο Παρασκευόπουλου» με τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών(όταν ακόμη δεν είχε γίνει ούτε καν η σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!) και ένα βιαστή. Ο Παρασκευόπουλος του έκανε αγωγή, αφού δεν ανασκεύαζε, και ο Ν. Ρωμανός κατέληξε να κάνει επιδείξεις γυμναστικών ικανοτήτων.

Το πρώτο tweet του Ν. Ρωμανού έγινε στις 21 Ιουνίου 2021. Με αυτό ο Ν. Ρωμανός αναπαρήγαγε tweet σύμφωνα με το οποίο ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών (που δεν γνώριζε κανείς ποιος ήταν…) και ένας βιαστής είχαν αποφυλακιστεί τα προηγούμενα χρόνια με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο Ν. Παρασκευόπουλος αμέσως έστειλε εξώδικο ζητώντας αποκατάσταση. Ο Ν. Ρωμανός επέμεινε και «διεύρυνε» τον ισχυρισμό του γράφοντας σε tweet ότι ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών και ο βιαστής δεν συμπεριλαμβάνονται στους 12.000 εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο Ν. Παρασκευόπουλος του έκανε αγωγή, αφού δεν συμμορφωνόταν. Σε λίγες μέρες ερχόταν η δεύτερη δικάσιμος της αγωγής. Η πλευρά Ρωμανού ζήτησε συμβιβασμό και υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός πριν από λίγες μέρες.

Στο πλαίσιο του συμβιβασμού ο Ν. Ρωμανός θα έκανε tweet που θα αποκαθιστούσαν την πραγματικότητα. Έτσι υποχρεώθηκε να κάνει τις δύο αναρτήσεις που αποτελούν άτακτη, δημόσια υποχώρηση (απλώς φρόντισε να μην θυμίσει για ποια υπόθεση ήταν).

Ο Ν. Ρωμανός έγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα: «Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς».

Και στο δεύτερο μεταμεσονύχτιο tweet πρόσθεσε: «Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

IMG 2537
Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ