Σείστηκε το Ληξούρι – πάνω από 30 άτομα στην προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκρατορικη Προεκλογική περιοδεία με το κρατικό αεροσκάφος!

Με το κρατικό αεροσκάφος κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κόμμα και κράτος έγιναν ένα από τον πρωθυπουργό, ο οποίος πήγε στην Κεφαλονιά (μία κρίσιμη περιφέρεια που κινδυνεύει να χάσει η ΝΔ) με το κρατικό αεροσκάφος! Μάλιστα οι συνεργάτες του (τόσο ξέρουν, τόσο καταλαβαίνουν) τον εξέθεσαν δημοσιεύοντας στο tik-tok φωτογραφίες που κάθεται απλωμένος σα μαχαραγιάς με τα πόδια στον τοίχο του κρατικού αεροσκάφους!
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου». Ο Κ. Μητσοτάκης πήγε στο Ληξούρι και το Αργοστόλι, και όχι σε κρατικές εκδηλώσεις, αλλά σε καθαρά προεκλογική περιοδεία. Το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Star και προφανώς επέλεξε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να προλάβει!
Σημειώνεται ότι στην Κεφαλονιά ο Κ. Μητσοτάκης πήγε για να στηρίξει τον αμφιλεγόμενο βουλευτή Π. Καπάτο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν δικηγόρος των funds που έκαναν πλειστηριασμούς και μάλλον χάνει την έδρα από τον καθηγητή Ν. Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς πριν από λίγο καιρό ο Κ. Μητσοτάκης είχε μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα.
Σημειώνεται πως όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί μετακινούνται με τις πτήσεις της γραμμής. Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι τίθεται ζήτημα της απόκρυψης προεκλογικών εξόδων εκ μέρους της ΝΔ, αφού τα κόμματα υπόκεινται σε οικονομικό έλεγχο για τα έξοδα που κάνουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει

«Ως εδώ στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου. «Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες», ανέφερε σε δήλωσή της και πρόσθεσε: «ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ