Τσαπανίδου: Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος;» λέει με καυστικό ύφος η Πόπη Τσαπανίδου μετά τον ισχυρισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν γνώριζε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, την ώρα που τοπικά ΜΜΕ είχαν δημοσιεύσει στιγμιότυπα. 

«Ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει» σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει για την ατάκα του Σκέρτσου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και θα χρησιμοποιεί όποια μέσα θέλει:

«Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος; Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!. Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δε θα μπορεί πια να κάνει ότι θέλει» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

«Πρωθυπουργός είναι, ό,τι θέλει κάνει»

Με απόλυτο κυνισμό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στις ερωτήσεις για τα προεκλογικά σουλάτσα του Κυριάκου Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκαφος που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Ο Σκέρτσος ουσιαστικά επιβεβαίωσε την αλαζονική αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το κράτος του ανήκει και κάνει ό,τι θέλει, δηλώνοντας ευθέως ότι είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει χρήση όλων των μέσων αν θέλει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση που δέχτηκε για τη δήλωση της Π. Τσαπανίδου ότι ο Μητσοτάκης μετακινείται με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προορισμούς της προεκλογικής του εκστρατείας απάντησε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επόμενη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας»είπε με προκλητικό ύφος και παράλληλα έκανε τον ανήξερο λέγοντας ότι «δεν γνωρίζει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφους για το ταξίδι του στην Κεφαλονιά» παρά το γεγονός ότι έχουν δημοσιευθεί βίντεο και φωτογραφίες από τοπικά ΜΜΕ.

Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε προεκλογικά ότι δεν θα χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Τι έλεγε όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν τις εκλογές του 2019; Σε δηλώσεις του τόνιζε ότι δεν υπάρχει λόγος να μετακινείται ο πρωθυπουργός με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αν είναι είναι ανάγκη. Έλεγε μάλιστα ότι δεν του λέει κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας…

«Επειδή έχω μεγάλο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, όταν δεν είναι απαραίτητο δεν υπάρχει λόγος να μετακινείται ο Πρωθυπουργός με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Όταν είναι απαραίτητο, βεβαίως. Γιατί όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται ο Πρωθυπουργός να μπορεί να μετακινείται με ταχύτητα. Αλλά δεν μου λέει εμένα κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας» έλεγε προεκλογικά το 2019.

Όπως αποδείχτηκε και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που κινείται με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων του άρεσε αλλά και η «γκλαμουριά»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ