Σάλος με το πρόσωπο έκπληξη που στέλνει ο ΑΝΤ1 στο debate των πολιτικών αρχηγών – Γιατί δεν παει ο Νίκος Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την έκπληξη κανει ο ΑΝΤ1 στο φετινό debate των πολιτικών αρχηγών καθως μετά την σταθερή διαχρονική άρνηση του Νίκου Χατζηνικολαου που τα τελευταία χρόνια δεν συμμετέχει στα debate, αποφάσισε να στείλει τον βασιλιά της πρωινής ζώνης, Γιώργο Παπαδακη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα συμμετέχει στο debate των πολιτικών αρχηγών, παρά το γεγονός ότι του έγινε πρόταση. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, εξήγησε τον λόγο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον RealFm αλλά μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν πιστεύω σε αυτή την διαδικασία παράλληλων μονολόγων, δεν υπάρχει δυνατότητα για διάλογο ή διευκρινιστικά ερωτήματα» τόνισε μεταξύ άλλων, κάτι που επανέλαβε και αργότερα στο δελτίο ειδήσεων.

Ο ίδιος ευχήθηκε «καλό βόλι» στον Γιώργο Παπαδάκη και τόνισε: «Εγώ έχω, όπως ξέρεις, μακρά εμπειρία η οποία δεν ήταν θετική και για αυτό εδώ και δέκα χρόνια πήρα την απόφαση να μη μετάσχω ξανά σε κανένα ντιμπέιτ με αυτούς τους κανόνες» ανέφερε και στη συνέχεια παρότρυνε τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει προπόνηση για να χωρέσει το «εκρηκτικό δημοσιογραφικό»του «ταπεραμέντο» σε 30 δευτερόλεπτα αλλά και συγκρατήσει την παρόρμησή του όταν θα ακούσει ένα νέο στοιχείο το οποίο δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει.

«Έχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι λάθος. Είναι λάθος γιατί εδώ δεν πάμε να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν, δεν είναι θέμα μυθοπλασίας, μιλάμε για εθνικές εκλογές. Και η δυνατότητα που έχει ο δημοσιογράφος να ρωτήσει και ο πολιτικός αρχηγός να απαντήσει. Δεν του δίνεις τη δυνατότητα να κάνει ελεύθερα τη δουλειά του, να διατυπώσει το ερώτημα του, να του πει… εγώ σε ρώτησα τι ώρα είναι και εσύ μου απαντάς για τον καιρό» τόνισε ο παρουσιαστής και πρότεινε η τηλεμαχία να οργανώνεται από την ΕΣΗΕΑ, με κανόνες των δημοσιογράφων. «Οι δημοσιογράφοι δεν είναι διακοσμητικοί, δεν είναι γλάστρες που οι πολιτικοί αποφασίζουν σε μια διακομματική επιτροπή αν και πόσες ερωτήσεις θα κάνουν, πόσα δευτερόλεπτα θα διαρκέσουν, αν θα έχουν δυνατότητα διευκρινήσεων ή όχι» σημείωσε και προέβλεψε ότι ούτε ο Γιώργος Παπαδάκης θα θελήσει να συμμετάσχει ξανά: «Το έζησα και δεν ξαναπάω! Και θα βάλω και ένα στοίχημα μαζί σου. Θα το ζήσεις και πρέπει να το ζήσεις με τέτοια διαδρομή που έχεις, οφείλεις στον εαυτό σου να το ζήσεις, αλλά βάζω ένα στοίχημα μαζί σου ότι του χρόνου ούτε εσύ θα πας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ