Αυτή ειναι η αποκάλυψη του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για τον Νίκο Ανδρουλακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε απάντηση του ο Μάκης Τρινταφυλλοπουλος αναφερει:

Έτσι λοιπόν λειτουργεί το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ σας κ. Ανδρουλάκη; Με διακίνηση μαύρου χρήματος. Κι εσείς θα είσαστε ο ρυθμιστής της νέας κυβέρνησης που βοηθήσει τους Έλληνες; Την έβαψαν!

https://twitter.com/makis_tr/status/1654790407128064000?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

Ενώ σε άρθρο του site zougla.gr
διαβάζουμε:

Στις 5 Μαΐου 2023 εστάλη ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προς τα μέλη της Επιτροπής. Το email υπογράφει ο Νίκος Μοιραλής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και όπως είπαμε, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων. Απολύτως επίσημα πράγματα δηλαδή.

Ο κ. Μοιραλής ενημερώνει συντρόφους και συντρόφισσες, στους οποίους απευθύνει και συντροφικούς χαιρετισμούς (ΣΦΧ, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά), πως ενοικιάστηκε για τις προεκλογικές ανάγκες εκλογικό κέντρο στον χώρο που στεγάζονταν στο παρελθόν τα Starbucks.

Δεν θα είχαμε ασχοληθεί με μία τέτοια γραφειοκρατική λεπτομέρεια, η οποία λογικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν. Όμως, κατά την ανάγνωση του email, που έφτασε στα γραφεία της «Ζούγκλας», το δημοσιογραφικό μάτι «σκάλωσε» σε μία απίστευτη ομολογία. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ