Χαμός με τα γραφικά του Αδωνι: Δεν ηξερε ο κόσμος αν ειναι σε ομιλια ή σε δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταο χειρότερο σε αυτές τις εκλογες ειναι που λείπουν απο την τηλεοραση οι εκπομπές των ράδιο αρβύλα. Δεν θελουμε να φανταστούμε πως θα σχολίαζαν την τριφασική ομιλία του Αδωνι ταυτοχρόνως σεΜαρούσι, Ψυχικό και Γαλάτσι με γραφικά που θα ζήλευε ακόμη και ο Νίκος Ευαγγελατος.

Ο Αδωνις με την χρήση της τεχνολογίας βρέθηκε λοιπόν ταυτόχρονα σε τρια σημεία ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε ένα γραφείο με πολυτελή εξοπλισμό στούντιο, εντυπωσιάζοντας όσους τον παρακολούθησαν.

Ας ελπίσουμε μόνο πως δεν θα παρεξηγηθεί ο Νίκος Ευαγγελατος που για να πούμε την αλήθεια, ο κόσμος εχει ταυτίσει τα γραφικά με το δελτίο ειδήσεων του. Βεβαια στην περίπτωση του Αδωνι δεν μιλάμε για γραφικά μόνο αλλα και για γραφική περίπτωση αλλα και πάλι…..

579F1507 46E2 4A74 9F95 FAE2365833A5

42C18918 B2A5 44C4 8B39 4B30E2EF0530

Όλα άρχισαν οταν διαβάσαμε στο διαδίκτυο πως:

Σήμερα θα εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή πολιτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, 𝟮𝟬:𝟯𝟬 ακριβώς θα ξεκινήσω την ομιλία μου ταυτοχρόνως από 𝟯 αίθουσες, μία στο Ψυχικό (θα με παρουσιάσει ο @pounentism), μία στο Μαρούσι (θα με παρουσιάσει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος) και μία στο Γαλάτσι (θα με παρουσιάσει η @ManolidouE) θα δείτε πώς η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τα πάντα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ