5χρονο κοριτσάκι υπέστη κάταγμα κρανίου μετά από ατύχημα σε παιδική χαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημείωθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας όταν 5χρονο κοριτσάκι σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν στο τσιμέντο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Το κοριτσάκι, που νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας, λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του. Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής που μίλησε στο ilialive έσκισε το πρόσωπο της ακριβώς δίπλα στο μάτι, ενώ αργότερα όταν υποβλήθηκε σε εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», ανέφερε ο πατέρας της 5χρονης Θανάσης Καραχάλιος.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα η οικογένεια της μικρής που χτύπησε στην παιδική χαρά αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου, ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Πάντως το ilialive.gr επισημαίνει ότι παρά το απίστευτο ατύχημα η παιδική χαρά παραμένει ανοιχτή και το σημείο δεν έχει αποκλειστεί καθώς φαίνεται και στις φωτογραφίες που ελήφθησαν το πρωί της Κυριακής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ