Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την πρόβα της Ελλάδας για τη Eurovision 2023

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ – “Η πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία”

Η παγκόσμια γλώσσα του συναισθήματος, η δύναμη του ελληνικού αλφαβήτου και η αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώθηκαν στη σκηνή της Eurovision και στη δεύτερη πρόβα του Βίκτωρα Βερνίκου που ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου 2023. Με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, ο Βίκτωρας ενθουσίασε, αγκαλιάζοντας το σύγχρονο και ευρηματικό concept της παρουσίασης του «What They Say» που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο 16χρονος Βίκτωρ της γενιάς Ζ, με κοστούμι σε γήινες αποχρώσεις που σχεδίασε ο ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης, είναι ο μικρός μας αδερφός ή ο έφηβος εαυτός μας, γεμάτος όνειρα και προσδοκίες.

@eurovision

16 years old and already an absolute KING of the stage 🤩👑🇬🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Victor Vernicos

♬ original sound – Eurovision

Ένα ελληνικό αυγουστιάτικο βράδυ, μόνος στο δωμάτιό του, ο Βίκτωρ βιώνει τις αγωνίες που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Τις αποτυπώνει στο χαρτί. Και το ελληνικό αλφάβητο «δραπετεύει» από τις σελίδες ενός εφηβικού λευκώματος, συναντά τις λέξεις του τραγουδιού δημιουργώντας ένα νέο, οικουμενικό λεξιλόγιο για τα συναισθήματα που ξεχνάμε ή παραβλέπουμε μεγαλώνοντας.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή της Eurovision, ανοίγοντας έναν φωτεινό δρόμο που οδηγεί στον έναστρο ουρανό.

Η πρόβα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και, πλέον, η ελληνική αποστολή μετρά αντίστροφα για τον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Παράλληλα, ο Βίκτωρ Βερνίκος συνεχίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και να πρωταγωνιστεί σε διάφορα μουσικά events, όπως για παράδειγμα η εμφάνισή του στη σκηνή του θρυλικού Cavern Club, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Beatles.

Eurovision 2023: Δύσκολη η πρόκριση στον Τελικό για την Ελλάδα

Εκτός Τελικού “βλέπουν” την Ελλάδα στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision τα μέχρι στιγμής προγνωστικά. Μετά την πρώτη πρόβα, οι στοιχηματικές εταιρείες έθεσαν τη συμμετοχή του Victor Vernicos εκτός της 10άδας πρόκρισης, λίγες ημέρες πριν από τον Β’ Ημιτελικό, όπου συμμετέχει η χώρα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης, η Πολωνία και η Δανία παρουσίασαν ανοδικές τάσεις στα στοιχήματα, προσπερνώντας την Ελλάδα και αφήνοντάς την εκτός πρόκρισης στην 11η θέση.

Τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα έπεσε κι άλλο και βρίσκεται στη 12η θέση των στοιχημάτων, ανάμεσα σε 16 συμμετοχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ