Τιτανομαχία του Γρήγορη Πετράκου με τον Νίκο Μαστορακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάρτηση -φωτιά έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή τον εμβολιασμό του Νίκου Μαστοράκη με την 5η δόση, την ημέρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη λήξη της πανδημίας. 

«Τη μέρα που ο ΠΟΥ έληξε την πανδημία (πεθαίνω) κάποιοι που δεν τρώνε σανό και δεν τα χάφτουν αυτά, σβούριξαν το 5ο. Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε! Αμα είσαι μπροστά…» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Μαστοράκη, στην οποία γράφει ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού με την 5η δόση «κυρίως επειδή έχω μπροστά μου μεγάλες εκδηλώσεις με πολύ κόσμο αλλά και γιατί αργότερα θα έχω αγκαλιά για πολλές μέρες τους οκτώ της εν USA οικογένειάς μου».

«ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ!
Ναι, στην ερημιά του Κεντρου Υγειας της Γλυφαδας, σημερα ημουν ο μονος για εμβολιασμο. Και πολυ το χαρηκα. Σύμπτωση δε ότι σήμερα κηρυχθηκε επισήμως σε όλο τον πλανήτη η λήξη της πανδημίας!

Εκανα την 5η επικαιροποιημενη δοση, κυριως επειδη εχω μπροστα μου μεγαλες εκδηλωσεις με πολυ κοσμο αλλα και γιατι αργοτερα θα εχω αγκαλια για πολλες μερες τους οκτω της εν USA οικογενειας μου.

Υ.Γ. Ο συνεργατης μου που κρατουσε το κινητο δεν κοιταξε καν το πλανο του, γιατι και η θεα και μονο της βελονας του φερνει λιποθυμια» έγραφε στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης, παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ