Αγωνία για την Ελλάδα στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision – Τα προγνωστικά μας πετάνε έξω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόψε στις 22:00, πραγματοποιείται ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2023, στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ1, με την Ελλάδα να εμφανίζεται στην 8η θέση με τον Victor Vernicos να ερμηνεύει το «What They Say».

Τη σκηνική παρουσία υπογράφει ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του Βίκτωρα έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Στον σχολιασμό του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2023, όπως και του Μεγάλου Τελικού (Σάββατο 13/5) θα είναι η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό: Δανία, Αρμενία, Ρουμανία, Εσθονία, Βέλγιο, Κύπρος, Ισλανδία, Ελλάδα, Πολωνία, Σλοβενία, Γεωργία, Σαν Μαρίνο, Αυστρία, Αλβανία, Λιθουανία, Αυστραλία.

Στον αποψινό Β’ Ημιτελικό ψηφίζουν Ισπανία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος θα ισχύσουν αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, καθώς αποκλειστικά και μόνο οι θεατές, θα καθορίσουν τα τραγούδια που προκρίνονται από τους δύο Ημιτελικούς στον Μεγάλο Τελικό, ενώ δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα ψήφου σε θεατές από χώρες που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό («Rest Of The World»).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ