Το ξέσπασμα της Ράνιας Τζιμα για το debate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την έντονη αντίδρασή της για τον τρόπο που διεξήχθη το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει εκλογών, εξέφρασε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις για την σκληρή της ερώτηση στον πρωθυπουργό, αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Την επόμενη φορά καλό θα ήταν και οι δημοσιογράφοι να έχουν λίγο λόγο στον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψουμε, όχι τίποτα άλλο γιατί την επόμενη μέρα τα ακούμε κιόλας» σχολίασε η Ρ. Τζίμα μετά την τηλεμαχία, τονίζοντας ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν ήθελαν διάλογο.

«Αν τον ήθελαν, θα τον είχαμε. Δηλαδή, συγγνώμη… Είπαν στους δημοσιογράφους ”ελάτε εδώ, κάντε δεύτερη και τρίτη ερώτηση”. Κάποια στιγμή λέει ο κ. Ανδρουλάκης πως ”κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή”. Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης και ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω «παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι;». Με βλέπει ο Κουβαράς και μου γνέφει «δεμένα τα χέρια μου». Δηλαδή βγαίνει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει για τις υποκλοπές ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή και δεν μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον εννοεί», δήλωσε η δημοσιογράφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ