Σε πανικό το Μαξίμου: Με “μπροστάρη” τον Σκερτσο προσπαθούν να μαζέψουν την παραδοχή για το σκάνδαλο των υποκλοπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να μαζέψει τη θύελλα που προκάλεσε η ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο debate για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τρέχει πανικόβλητος ο Άκης Σκέρτσος, την ώρα που στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί αναστάτωση και αμηχανία.

Μετά από την έκτακτη δήλωση Τσίπρα ο οποίος τόνισε ότι «για πρώτη φορά δημόσια, ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών», ο Άκης Σκέρτσος σε απάντησή του υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε «καμία παραδοχή για σκάνδαλο», αλλά απλά διάβασε τον τίτλο του Economist.

«O τίτλος του άρθρου είναι: Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων (Greece: a big improver despite the spyware scandal). Η αναφορά ήταν σαφής, όσο και αν προσπαθεί να τη διαστρεβλώσει ο κ. Τσίπρας» υποστηρίζει ο Άκης Σκέρτσος και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδιώκει να «δημιουργήσει εντυπώσεις λόγω της χαμηλής απήχησης που είχαν τα μηνύματά του στο χθεσινό debate».

«Αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός στο debate δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο του περιοδικού Economist που, σε αντίθεση με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, κατατάσσει την Ελλάδα στη φετινή έκδοση τού ‘Δείκτη Δημοκρατίας’, 9 θέσεις ψηλότερα σε ετήσια βάση και 14 θέσεις ψηλότερα από το 2018» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι η υπόθεση πλέον βρίσκεται στη Δικαιοσύνη «στην οποία -σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα- έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ