Τριγμοί από την αποκάλυψη της Δημοκρατίας για Σκέρτσο – παρέμβαση Κώστα Χήτα στο Open

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία αναφορικά με την κατάπτυστη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου όσον αφορά το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Πριν από λίγο στο στούντιο του Open και στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παναγιώτη Στάθη, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης και υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη, Κώστας Χήτας απαίτησε από τη Νέας Δημοκρατία να ξεκαθαρίσει εάν «είναι με τον Σκέρτσο» στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο βουλευτής μάλιστα ξεκαθάρισε ότι τώρα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να τοποθετηθούν ξεκάθαρα επάνω στο θέμα, διότι έρχονται εκλογές και ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιες είναι οι θέσεις των κομμάτων για το μείζον θέμα των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου.

Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών και την δήλωση Σκέρτσου που προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα έπειτα από την ομολογία Μητσοτάκη στο Debate.

nb keimeno dimokratia553
Η αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία

Ο Χήτας τότε, αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», απαίτησε από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να πάρει θέση αναφορικά με τον ισχυρισμό Σκέρτσου ότι «οι γερμανικές αποζημιώσεις ανήκουν στο παρελθόν» και «εμείς πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον».

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ξεκαθάρισε ότι αυτές οι απόψεις είναι απαράδεκτες και πως το κόμμα του προτίθεται να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις γερμανικές αποζημιώσεις για τα εγκλήματα της ναζιστικής κατοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ