Συμεών Κουπελόγλου: Όταν η ανθρωπιά γκρεμίζει τις κομματικές γραμμές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζει να πολιτεύεται ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης Συμεών Κουπελόγλου. Αντί για το παραδοσιακό «κομματικό μάρκετινγκ» προτιμά να κάνει δωρεές απινιδωτών σε σχολεία.

Πριν από λίγες ημέρες δώρισε άλλον έναν απινιδωτή στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Σταυρούπολης. Η δωρεά έγινε έπειτα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης. Η φωτογραφία όμως που ο ίδιος δημοσίευσε από την συγκεκριμένη δωρεά, έχει έναν βαθύτατο συμβολισμό.

koupeloglou stavroupoli

Αυτό, διότι στην φωτογραφία υπάρχει ένα υπέροχο γκράφιτι του μεγάλου Έλληνα Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του Ολυμπιονίκη μας του οποίου ο χαμός συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο οποίος φυσικά ήταν κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…

Η φωτογραφία λοιπόν από μόνη της δίνει ένα ισχυρό μήνυμα…

Ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης Συμεών Κουπελόγλου δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα το αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης και δώρισα έναν απινιδωτή σε ένα σχολικό κτίριο όπου διδάσκονται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές. Είναι ευθύνη της πολιτείας να εξοπλίσει τους δημόσιους χώρους με απινιδωτές. Είναι κρίμα να φεύγουν συνάνθρωποί μας ενώ θα μπορούσαν να σωθούν με τη χρήση ενός απινιδωτή», τόνισε σχετικά ο κ. Κουπελόγλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής τους τελευταίους μήνες έχει δωρίσει απινιδωτές σε σχολεία, ομάδες και πολιτιστικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

Ο απινιδωτής είναι μια συσκευή που παρέχει ρεύμα υψηλής ενέργειας στην καρδιά μέσω του θωρακικού τοιχώματος σε κάποιον που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή. Αυτό το ενεργειακό σοκ ονομάζεται «απινίδωση» και είναι ένα απαραίτητο βήμα για την επιβίωση του παθόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ