Σάλος με την παρέμβαση του Κωστα Βαξεβάνη για όσα ειπε μεσα στη νύχτα ο Ανδρουλακης για τις υποκλοπές στην Αναστασία Γιαμαλη στο καναλι Κόντρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Ο Ανδρουλακης είπε στην εκπομπή της Γιαμαλη ότι υπήρχαν ελάχιστες παρακολουθήσεις και τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν ήταν για να θολώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι δημοσιογράφοι τα νερά.

Γιατί άραγε το λέει αυτό, όταν έχουν δημοσιευτεί αποδεικτικά στοιχεία και συνομιλίες που δείχνουν το αντίθετο; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο, από την προσπάθεια να ρίξει όσο το δυνατόν μικρότερη ευθύνη στον Μητσοτάκη.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που στο #debate ενώ καθόταν δίπλα του και είχε την ευκαιρία να τον εκθέσει , δεν τον ρώτησε επιτακτικά γιατί τον παρακολουθούσε. Σε λίγο ίσως υποστηρίξει ότι δεν συνέβη τίποτα και πρέπει να κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ.

Και επειδή όσα είπε τα απέδωσε σε πληροφορίες και όχι σε στοιχεία, να μεταφέρω κι εγώ τις πληροφορίες μου, ότι στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί και αυτό τον κάνει κάπως…ανήσυχο και ασταθή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ