Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας στην κηδεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με τον θάνατο του 5.5 μηνών βρέφους που ξεχάστηκε από τον πατέρα του μέσα στο αυτοκίνητο παίχτηκε πριν από λίγη ώρα στο νεκροταφείο της Άρτας.

Συγκλονισμένοι από την τραγωδία χωρίς προηγούμενο οι συγγενείς της μικρούλας και με δάκρυα της είπαν το τελευταίο αντίο καθώς την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

arta10
(πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ)

Νωρίτερα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών εψάλη η ακολουθία των νηπίων και έγινε η ονοματοδοσία του άτυχου μωρού το οποίο πήρε το όνομα «Λυδία-Ελένη».

Στο τέλος αντί κολύβων, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ήπειρο, μοιράστηκαν μπομπονιέρες βάπτισης και γλυκό με το όνομα του βρέφους.

Η τραγική φιγούρα σε όλη τη διάρκεια της τελετής ήταν ο 37χρονος πατέρας του βρέφους. Ο άνδρας έφτασε στην εκκλησία αγκαλιά με την 27χρονη σύζυγό του, η οποία πήρε άδεια από το νοσοκομείο Βόλου στο οποίο νοσηλεύεται λαμβάνοντας ισχυρή φαρμακευτική αγωγή για να διαχειριστεί το περιστατικό.

Ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και κατέρρευσε όταν είδε το λευκό φέρετρο με το άψυχο κορμάκι του μωρού του.

Σε όλη τη διάρκεια της τελετής αλλά και το νεκροταφείο βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου και σχεδόν σε λιπόθυμη κατάσταση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε τη συνδρομή συγγενών και φίλων για να συνέλθει.

Την Παρασκευή, ο πατέρας του μωρού αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο απαγόρευσής εξόδου από τη χώρα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ