Βίασαν 15χρονη πίσω από εκκλησία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δάκρυα στα μάτια και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης μια 15χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο, πίσω από μια εκκλησία.

Η ανήλικη κατέθεσε στους αστυνομικούς πως γνώρισε τον δράστη μέσω Instagram τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκτοτε άρχισαν να επικοινωνούν συστηματικά. Η επικοινωνία μήνα με τον μήνα γινόταν όλο και πιο συχνή μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα και έτσι, όταν ο νεαρός πρότεινε στη 15χρονη να συναντηθούν, εκείνη δέχτηκε.

Ετσι, το περασμένο Σάββατο, οι δυο τους έδωσαν ραντεβού σε παιδική χαρά, στην Κοζάνη. Οταν η ανήλικη έφτασε στο σημείο, τίποτα δεν προμήνυε όσα επρόκειτο να γίνουν λίγο αργότερα. Οι δύο ανήλικοι συζητούσαν και, όταν βράδιασε, η κοπέλα εξήγησε πως είχε φτάσει η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε, ο 17χρονος της είπε πως θα τη συνοδεύσει εκείνος μέχρι εκεί. Πράγματι, ξεκίνησαν να περπατούν μαζί.

Ξαφνικά, και ενώ κατέβαιναν την περιοχή μεγάλης εκκλησίας της περιοχής, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο 17χρονος την οδήγησε στην πίσω αυλή του ναού και την έριξε με τη βία στο έδαφος. Με αστραπιαίες κινήσεις ξεκούμπωσε το παντελόνι του και την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα, με τη 15χρονη να μην μπορεί να αντιδράσει. Ωστόσο, όσα ακολούθησαν ήταν ακόμη πιο ανατριχιαστικά για την ίδια.

«Προσπάθησα να ξεφύγω, να αντισταθώ, αλλά ήταν αδύνατον»

«Ξεκούμπωσε το δικό μου παντελόνι με τη βία… Προσπάθησα να ξεφύγω, να αντισταθώ, αλλά ήταν αδύνατον. Του έλεγα συνέχεια να σταματήσει, αλλά δεν το έκανε…» είπε με κλάματα η 15χρονη στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Λίγο αργότερα, ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Παράλληλα, το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ τα ρούχα του στάλθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση και κυρίως για την ανίχνευση του DNA του αγοριού.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο περιστατικό βιασμού αντιμετώπισαν οι Αρχές στους Αμπελόκηπους. Και στις δύο περιπτώσεις, τα κορίτσια γνώρισαν τους φερόμενους ως δράστες μέσω Instagram.

Οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση η δημοφιλής πλατφόρμα να χρησιμοποιείται ως μέσο για να «ψαρεύουν» οι επιτήδειοι ανυποψίαστα κορίτσια, προκειμένου να ικανοποιήσουν πάνω τους τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ