Ο Μητσοτάκης μέσω Σκέρτσου απαξιώνει την κοινή δράση Ελλάδας – Πολωνίας κατά Γερμανίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη δεν έκανε του κεφαλιού του όταν προέβαινε στην κατάπτυστη δήλωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αντίθετα, η δήλωση αυτή έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με κοινή συμμετοχή Ελλάδας και Πολωνίας στα κεντρικά γραφεία του EPLO στην Πλάκα!

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια πρωτοβουλία, καθώς μέχρι σήμερα ο αγώνας για τις γερμανικές επανορθώσεις ήταν πρωτοβουλία κάποιων έντιμων πολιτικών και αγωνιστών σε Ελλάδα και Πολωνία. Οι οποίοι όμως δρούσαν αποκομμένοι ο ένας από τον άλλον. Τώρα για πρώτη φορά έχουμε μία κοινή δράση υπό την εμβληματική παρουσία μάλιστα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου! Ενώ η στήριξη της κυβέρνησης της Πολωνίας είναι επίσημη και αδιαπραγμάτευτη.

Αυτή ακριβώς η εξέλιξη θορύβησε τους Γερμανούς και ο Μητσοτάκης υποχρέωσε τον Σκέρτσο να κάνει αυτή την κατάπτυστη δήλωση, ουσιαστικά για να ξεκαθαρίσει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου δεν χαίρει της υποστήριξης Μητσοτάκη!

Μιλάμε για βόρβορο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ