Το συγκλονιστικό μήνυμα Μπελέρη στο διαδίκτυο – Πούλμαν από την Ελλάδα στην Αλβανία για να ψηφίσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα δεκάδες Έλληνες της Βορείου Ηπείρου καταφθάνουν στην Χειμάρρα για να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές, οι μεθοδεύσεις κατά του Φρέντι Μπελέρη καλά κρατούν. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας ωστόσο στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τη φυλακή.

Με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε από τους συμπατριώτες του να δώσουν στην κάλπη απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Ράμα τονίζοντας πως: «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και την δημοκρατία».

Νωρίτερα, το himara.gr δημοσίευσε ανακοίνωση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής ότι ο Φρέντι Μπελέρης παραμένει υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Χειμάρρας.

beleris0

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μια πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Αυλώνας στην Αλβανία ο Φρέντι Μπελέρης κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές των Τιράνων όπου θα παραμείνει τουλάχιστον 10 ημέρες. Συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων ενόψει των σημερινών δημοτικών εκλογών στην Αλβανία. Στη φυλακή βρίσκεται και ο στενός συνεργάτης του Μπελέρη, Παντελής Κοκαβέσης, παρά τα προβλήματα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ