Εκλογές στην Ελλάδα: Θα γίνει και εδώ «της Τουρκίας»;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος και με τις, πρώτες, εκλογές στη Τουρκία. Μετά 15 ημέρες ξανά.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε πρώτα σε τμήματα που έβγαλαν Ερντογάν, και εν συνεχεία, προϊούσης τη καταμέτρησης, οι κάλπες έδειξαν «…..σας περιμένουμε ξανά» μετατρέποντας έτσι τις δημοσκοπήσεις σε….χαρτί υγείας.
Τώρα το τί θα συμβεί την μεθεπόμενη Κυριακή μετά την διεξαγωγή των επαναληπτικών, για πρόεδρο, εκλογών, εύκολα κανείς το εικάζει με εκείνο το 5% που περίσσεψε, και επειδή είναι δύσκολο να πάει «μονοκούκι» στην αντιπολίτευση, …περάστε όπως περνάμε.

Εδώ στη χώρα μας, την Ελλάδα, που έρχονται εκλογές με καθορισμένο, από τις δημοσκοπήσεις αποτέλεσμα, τί άραγε να βγάλει η κάλπη; Μήπως γίνει και εδώ …της Τουρκίας;

Δηλαδή άλλος ο λαός των δημοσκοπήσεων, και άλλος των ψηφοφόρων;
Θα φανεί την Κυριακή «κοντή γιορτή» ο λαός εδώ λέει, με ένα απερχόμενο πρωθυπουργό «λαχανιασμένο» να προλάβει την οργή της ομογένειας στην Βόρεια Ήπειρο, για την παγίδα που του έστησε ο εκεί πρωθυπουργός, δηλαδή ετσιθελικά επέβαλε να «αγκαλιαστούνε» στη γη της ομογένειας, για να αποκτηθεί αμετάκλητα από τον Ράμα η βίζα εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε. Και το πέτυχε, ενώ ήταν και είναι, το βλέπουμε ποίες, οι βουλές του Αλβανού. Αλβανικές. Τί άλλο;

Ατυχώς για τον Μητσοτάκη τέτοιες….μπιπ, δεν εμβαλώνονται με καμίας μορφής επιδόματα, αφού δεν είναι ρήτρα αναπροσαρμογής στην ενέργεια. Μια ρήτρα που θα του ‘ρθει, του λαού, κατακούτελα αμέσως μετά τις εκλογές, εφόσον τον ξαναδιαλέξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ