Εκλογές 2023: Το εκλογικό τμήμα που ψηφίζω με λίγα κλικ από το υπουργείο Εσωτερικών – Μάθε που ψηφίζεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2023: Με μερικά κλικ, οι πολίτες μπορούν να βρουν την απάντηση στο ερώτημα «πού ψηφίζω», στις 21 Μαΐου 2023.

Πού ψηφίζω στις εκλογές 2023

Στις 21 Μαΐου θα στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές 2023 και ήδη οι πολίτες αναζητούν το πού θα ψηφίσουν. Μέσα από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις», με λίγα μόνο κλικ οι πολίτες πληροφορούνται για το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ασκήσουν τα δικαιώματά τους.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία:

  • Επώνυμο,
  • Όνομα,
  • Όνομα Πατέρα,
  • Έτος Γέννησης,
  • Όνομα Μητέρας (προαιρετικό).

Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας, τότε τον συμπληρώνετε και μόνο με το επώνυμο μπορείτε να δείτε το εκλογικό κέντρο.

Εκλογές 21ης Μαΐου: «Μάθε πού ψηφίζεις» στην εφαρμογή του Υπoυργείου Εξωτερικών ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ,ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ,ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,ΣΧΟΛΕΙΟ, ΛΥΚΕΙΟ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ,
 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών «σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος/η».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ