Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Σάλος με την “λογοκρισία” Πρετεντέρη στην Ρανια Τζιμα: Να σταματήσει η εξεταστική επιτροπη της ειπε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να σταματήσει η εξεταστική επιτροπη για να ρωτήσω κάτι τον κύριο Γεωργιαδη λέει ο Πρετεντέρης και κοβει την Ρανια Τζιμα που εχει στριμώξει τον Αδωνι Γεωργιαδη.

Προκλητικός Άδωνις: «Αν ψήφιζα στις Σέρρες, θα ψήφιζα τον Κώστα Αχ. Καραμανλή»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και την Ράνια Τζίμα παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να προκαλέσει τον ελληνικό λαό.

Με το γνωστό του ύφος εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή και απείλησε ότι… «μετά θα τα πούμε όλα»!

Εκεί όμως που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν όταν αναφέρθηκε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή, συνυπεύθυνο για την τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας: «Αν ψήφιζα στις Σέρρες, θα ψήφιζα τον κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή. Έχει κάνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Δεν έφταιγε όμως για το δυστύχημα»!

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα χάσει τις εκλογές την Κυριακή, «γιατί δεν ασχολείται με την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά με ζητήματα γύρω από την πολιτική ουσία των ζητημάτων. Κάθε χρόνο, οι επενδύσεις ανεβαίνουν επί Μητσοτάκη, Άδωνι και Παπαθανάση. Το Ελληνικό προχωράει. Πάμε άριστα ως προς τις επενδύσεις. Το επιβεβαιώνουν και ξένα δημοσιεύματα. Αυτά τα ζητήματα ενδιαφέρουν τους Έλληνες. Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για αυτά τα ζητήματα που αναδεικνύει ο Σύριζα και που δεν άπτονται της ουσίας της πολιτικής αντιπαράθεσης. Οι αριστεροί θέλουν την απλή αναλογική, ομνύουν στην απλή αναλογική, αλλά δεν συνεργάζονται όταν έχουμε απλή αναλογική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ