Η γλώσσα που καταλαβαίνει ο Ράμα είναι μόνο μία και δεν την ομιλεί ο Μητσοτάκης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανηγυρίζουν οι ομογενείς μας στη Χειμάρρα για την εκλογή τού ακόμα προφυλακισμένου, και όμως εκλεγμένου Ομογενή δήμαρχου.

Φαίνεται πως κάτι μας διαφεύγει διότι ο δήμαρχος παραμένει στη φυλακή με βάση σχεδίου Ράμα που οπως δείχνεται έχει άμεση ανάμιξη. Αυτό εξάγεται από το ότι παρά τις ενέργειες της κυβέρνησης, σε διμερές και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Αλβανός παραμένει αυτό που είναι, και αποφυλάκιση του δήμαρχου Χειμάρρας, δεν διαφαίνεται, διότι παρά το ανόητο και «στημένο» κατηγορητήριο, ο Ράμα δεν θα κάνει «πίσω» αφού η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη ..μίλησε. Και έτσι όλο αυτό το..ας μη χαρακτηριστεί ποιό, έχει το όνομα Μητσοτάκης.

Ένας Μητσοτάκης που πήγε χωρίς αποχρώντα λόγο δύο φορές στην Αλβανία, μια στα Τίρανα και την δεύτερη κατά απαίτηση Ράμα, μάλιστα κατά απαίτηση Ράμα ( ίδια μαριονέτα;) στη γή της Ηπείρου, γιά να βοηθήσει τον Αλβανό να δείξει διεθνώς το πόσο «νοιάζεται» για την ομογένεια. Και το πέτυχε. Και τώρα να ένας Μητσοτάκης να τρέχει και να μήν φτάνει! Όμως ο λαός; Ένας λαός που υφίσταται, με μόνο το λάθος ότι τον ψήφισε να κυβερνήσει μόνος του, λόγω μιας ενισχυμένης, όλο το ντροπιασμό του ανίσχυρου, τώρα με την μή ενισχυμένη και ανίσχυρη τί θά βγάλει;

Τό επιχείρημα/καραμέλα ότι «ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί» έστω και με πολύ πιο κάτω από το 50% που πλασάρει ο κάθε εύελπις πρώτος, για τους προσωπικούς του και μόνο αυτούς λόγους, δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό, για να μήν ξανά υπάρξουν «Πρέσπες» και ότι μέλλεται, ως λέγουν, τώρα με τα Ελληνοτουρκικά. Η πλειοψηφία ενός κόμματος, με εκλογές που του έδωσαν πλειοψηφία εδρών βουλής λές και έλαβε άνω του …..51% ψήφων λαού, να μην ξαναυπάρξει. Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα το 40% του λαού νά επιβάλλεται του 60% του ίδιου λαού και να καμαρώνει (δες Μητσοτάκης) γι αυτό.

Αυτό που ζούμε σήμερα, δημοσκοπήσεις να δίνουν ..αυτά που δίνουν σε ημέρες που «βράζει» ο πυρετός των κομμάτων, για μετεκλογικές συνεργασίες, λέγεται, ναί λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Συνεπώς ο ψηφοφόρος ας σταθμίσει το τι θα ψηφίσει, μη δίδοντας οπωσδήποτε την «άνεση» σε κανένα πρώτο μελλοντικά να την παραβιάσει.

Πάντα «δημοκρατικά». Έτσι θα (ξανά) ακουστεί !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ