Χαμός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καλεσμένο τον πρωθυπουργό που αποκάλυψε το αγαπημένο του μουσικό συγκρότημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο που βασάνιζε την μισή Ελλάδα για το ποιο ειναι το αγαπημένο συγκρότημα του Κυριακου Μητσοτακη, χάρη στον Γρήγορη Αρναούτογλου. Ετσι ο καθε πολίτης θα ειναι πλήρως ενημερωμένος οταν παει να ψηφίσει, για το ποια ειναι  τα πιο αγαπημένα πράγματα του πρωθυπουργού, απο το αγαπημένο του χρώμα και φαγητο (που είχε αναφερει σε άλλες συνετευξεις του) ως το αγαπημένο του μουσικό γκρουπ που αποκάλυψε τωρα.

Στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον υποδέχτηκε με το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Guns N’ Roses και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι θα πάει και στη συναυλία τους το καλοκαίρι.

Αναφερόμενος στις εκλογές είπε: «Μετά από τέσσερα χρόνια αντιμετώπισης μεγάλων δυσκολιών, μπορώ να πω ότι είμαι πιο ήρεμος. Απολαμβάνω την προεκλογική εκστρατεία. Κανείς δεν ψηφίζει για αυτά που έγιναν χθες, αλλά για το μέλλον. Αυτά που θα κάνεις».

Μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρωθυπουργός, αλλά παρά τη δυσκολία κάνει τα πάντα για να εκλεγεί ξανά! «Ήταν πολύ πιο δύσκολο παρότι ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και ψυχολογικά, λόγω της οικογενειακής μου ανατροφής. Αλλά τίποτα δεν σε προετοιμάζει για το βάρος της καρέκλας και τις δυσκολίες. Ειδικά για την πανδημία, δεν υπήρχε και κανένα εγχειρίδιο. Έπρεπε μέρα με τη μέρα να σχεδιάζουμε τις αντιδράσεις μας», είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε και για τους γονείς του λέγοντας: «Πάντα μου λείπουν οι γονείς μου. Με τον πατέρα μου είχα ακριβώς 50 χρόνια διαφορά. Είχα την ευκαιρία να τον απολαύσω σε στιγμές που ήταν πλέον αποφορτισμένος… Ξέρω τι θα έλεγε ο πατέρας μου, αν του έκανα μια ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι πήρα την εμπειρία του. Ο πατέρας μου πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να γίνει πρωθυπουργός. Τότε εγώ δεν ήμουν στην Ελλάδα, αλλά θυμάμαι τις συνεχείς ανησυχίες. Είχε μεγάλη ικανότητα να μπορεί να κρατάει τα πολιτικά προβλήματα μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον. Ήταν ψύχραιμος και θεωρούσε ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία λύση. Βέβαια προς το τέλος κάπνιζε λίγο παραπάνω. Εγώ δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος, όσο τώρα. Το δούλεψα».

Παραδέχτηκε δημοσίως ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικού σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του και τόνισε ότι η ψυχική υγεία δεν πρέπει να είναι ταμπού: «Έχω ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Κάνετε πάρα πολύ καλά όταν μιλάτε ανοιχτά για την ψυχική υγεία. Χρειάζεται πολύ συγκροτημένη απάντηση από την πολιτεία. Έχουμε περάσει και με τη Μαρέβα μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο για να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση».

Συνέχισε κάνοντας ακόμα μία φορά έκκληση στους νέους να ψηφίσουν, αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών: «Απολύτως κατανοητά η θλίψη και ο θυμός μετά από τέτοια τραγωδία. Μας ακούμπησε όλους», και στη συνέχεια τους κάλεσε να ψηφίσουν, χρησιμοποιώντας τον στίχο του τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα».

Αναφερόμενος στους συνεργάτες του τόνισε: «Το αποτέλεσμα που θέτουμε στην κρίση του λαού ήταν ομαδική δουλειά. Έκανα τεράστια προσπάθεια για να σπάσω τους παραδοσιακούς ανταγωνισμούς μεταξύ των υπουργείων και να περάσω τη λογική ότι μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε… Εκτιμώ στους συνεργάτες μου όχι μόνο την αποτελεσματικότητα τους, αλλά και τη συναισθηματική τους ανάμειξη σε αυτό, στο οποίο δουλεύουμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για την κοινή μας αποστολή. Το ρουσφέτι παραδοσιακά ήταν συνυφασμένο με διορισμό στο Δημόσιο. Αυτό δεν συμβαίνει πια, αν εξαιρέσεις έναν μικρό αριθμό συνεργατών, που δεν θα επέλεγα να έχω κάποιον μη ικανό δίπλα μου».

Και επέμεινε πως «ήμουν συνεπής και αυτά που είχα πει ότι θα κάνω, τα έκανα», και γι’ αυτό τον λόγο κάλεσε τους πολίτες να τον ψηφίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ