Σαλος με την περίεργη μυρωδιά που αναστατώνει πολλές περιοχές της Αθήνας σήμερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με κατοίκους να κάνουν αναφορές για έντονη οσμή αερίου. Δεν ξέρουμε αν εχει σχέση με τις εκλογες οπως ελεγε παλιότερα ο Αντώνης Σαμαράς που μυριζοταν νίκη της ΝΔ αλλα τελικά οδηγήθηκε σε ήττα ή συμβαίνει κάτι αλλο.

Ειδικότερα, οι πολίτες που ανέφεραν τα παραπάνω έχουν θορυβηθεί λόγω ανησυχίας για τυχόν διαρροή αερίου.

Τις αναφορές αυτές επιβεβαίωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, η οποία δέχθηκε σχετικές κλήσεις στο Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου».

Ωστόσο, οι έλεγχοι βρίσκονται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη και η εταιρεία προαναγγέλλει νέες ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωσή τους.

«Σε συνέχεια αναφορών που δέχθηκε το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας για οσμή σε περιοχές του Ν. Αττικής, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ενημερώνει ότι, από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου.

Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Με πληροφορίες απο το ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ