Ο πατέρας του Ελόν Μασκ επιτέθηκε σε Ζελένσκι, Μπάιντεν και Μπιλ Γκέιτς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μπαμπάς του Έλον Μασκ, Έρολ, απέδειξε ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μπροστά στην κάμερα μάλιστα, δήλωσε τα ακόλουθα: «Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μας πουν ότι η Ουκρανία είναι καλή και η Ρωσία κακή. Ωστόσο έχουν βρει πολλά εργαστήρια βιοόπλων που ανήκουν στις Ηνωμένες Πολιτείες εντός της Ουκρανίας…

Ο Ερόλ Μασκ επιτέθηκε και στον Ζελένσκι λέγοντας ότι «η Ουκρανία καθοδηγείται από έναν stand-up κωμικό που έγινε πρόεδρος», το οποίο θεωρεί «εξαιρετικά περίεργο…

Ο πατήρ Μασκ συντάσσεται πλήρως με τις θέσεις του γιου του σχετικά με τον Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι «προφανώς δεν διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες…Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει, μου φαίνεται, να διοικούνται από ένα σωρό ακατάλληλους που εκδικούνται επειδή τους φέρθηκαν ως απροσάρμοστους τα προηγούμενα χρόνια».

Κεραυνοί και για τα εμβόλια του κορονοϊού!

Δεν θα μπορούσε φυσικά ο πατέρας Μασκ να μην αναφερθεί και στον κορονοϊό, υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις του Έλον. Είπες συγκεκριμένα:

«Ας αναφερθούμε για παράδειγμα στον COVID, έχουμε μια κατάσταση εκεί όπου το 99,8% των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή… προσβάλλονται από αυτόν τον ιό… αναρρώνουν, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερο ποσοστό ανάρρωσης από τη γρίπη και όμως.. Επτάμισι δισεκατομμύρια άνθρωποι πιέζονται να κάνουν το εμβόλιο mRNA, επομένως, δεν το βρίσκω πολύ ελκυστικό…Βλέπουμε αθλητές να πεθαίνουν μετά τη λήψη της «ένεσης».

Τέλος, ο Ερόλ Μασκ κατηγορεί ευθέως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για την προώθηση της …μείωσης του πληθυσμού!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ