Αλλοδαπά κτήνη 72 και 77 ετων κακοποίησαν ανήλικο αγοράκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στο Πόρτο Χέλι η αποκάλυψη ότι δύο ηλικιωμένοι αλλοδαποί ασέλγησαν σε ανήλικο.

Στη φιλήσυχη περιοχή της Αργολίδας, η οποία έχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως δύο ηλικιωμένοι ικανοποίησαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις στο κορμάκι του παιδιού.

Πρόκειται για έναν 72χρονο και έναν 77χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται ότι παρέσυραν την περασμένη Κυριακή ένα αγόρι σε χώρο της μαρίνας της περιοχής, όπου ασέλγησαν σε βάρος του. Μετά το σοκ που υπέστη, το παιδί εκμυστηρεύτηκε σε οικογενειακό του πρόσωπο τι είχε υποστεί από τους δύο άνδρες.

Το συγγενικό πρόσωπο του αγοριού κατήγγειλε την κακοποίησή του από τους δύο ηλικιωμένους στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στο Πόρτο Χέλι του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, αναφέροντας όσα του είπε το παιδί. Λιμενικοί αναζήτησαν και εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας τους δύο αλλοδαπούς, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες.

Οι συλληφθέντες αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Ομως, τους «έκαψε» ο ανήλικος, ο οποίος έδωσε κατάθεση στους λιμενικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία που υπέβαλε το συγγενικό του πρόσωπο. Το αγόρι κατέθεσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο το παρέσυραν σε ερημική περιοχή της μαρίνας, όπου το κακοποίησαν σεξουαλικά. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του τοπικού δήμου έχουν αναλάβει να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη στο παιδί σε συνεννόηση με την οικογένειά του.

Οι δυο ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και συνέργεια στην ίδια πράξη σε βαθμό πλημμελήματος και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή προκειμένου ο δικηγόρος τους να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για την υπεράσπισή τους. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές της περιοχής συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν οι δύο αλλοδαποί εμπλέκονται σε παρόμοια περιστατικά σε βάρος ανηλίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ